Service

Naast een ruim assortiment afsluiters van sterke merken en solide complementaire partners, hebben we u nog veel meer te bieden:

Advies en begeleiding

Onze medewerkers hebben de juiste knowhow om de gepaste oplossing voor u te vinden. Zij informeren en begeleiden u zodat u er steeds zeker van bent dat u de juiste afsluiter voor de juiste toepassing koopt. 

Automatisatie

Al onze kranen kunnen voorzien worden van een pneumatische of elektrische automatisatie. Welke aansturing voor u de meest geschikte is, onderzoeken wij samen met u. De aandrijvingen worden in onze eigen  test- en montageafdeling op de kranen geplaatst en uitgetest zodat u snel en vlot kan beschikken over de geautomatiseerde afsluiters.

Maatoplossingen en Specials

Wij beschikken daarnaast ook over de nodige vakkennis en infrastructuur om speciale maatoplossingen zoals bv. asverlengingen voor u te verzorgen.  Contacteer​ ons om de mogelijkheden te bespreken.

Workshops en demo's

Kennisoverdracht is de hoeksteen van onze organisatie.  Wij delen graag onze kunststofkennis met u via workshops en demo's die wij op regelmatige tijdstippen in ons auditorium of in uw bedrijf kunnen organiseren. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Logistiek

Dankzij een sterk uitgebouwde commerciële structuur kunnen we snel inspelen op uw vraag. Onze commerciële binnendienst, buitendienst en materiaalspecialisten staan altijd tot uw dienst. Ons efficiënt opererend logistieke netwerk garandeert snelle en vlotte leveringstermijnen. Vandaag besteld, morgen geleverd!
Back to top